Bytal_schermWebsite bouwen?

Het is al lang geleden dat men een website enkel als verlengstuk van het bedrijf zag. Als visitekaart, meer niet. De buurjongen of een neef konden best je website bouwen.
Tegenwoordig is een website onmisbaar, en is het ondenkbaar dat een bedrijf er geen heeft. We gebruiken dit moderne uithangbord om onze bestaande, en onze potentiële nieuwe klanten, te informeren, te prikkelen en natuurlijk te overtuigen van de kwaliteit van ons product of onze dienst. We willen gevonden worden op het internet, en het liefst iets eerder dan de concurrent.

Een goede website is een must, net als een goede vindbaarheid van de site op het internet. Daarom is het antwoord op de vraag: “Wie gaat mijn website bouwen?” een heel belangrijk gegeven op weg naar een professionele website.

Maar waar begin ik?

Als je het internet hebt afgezocht naar dé website leverancier is het meteen duidelijk dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Er zijn vele verschillende aanbieders die je website bouwen voor vele variërende tarieven, daarom is het belangrijk te weten wat je wilt, en hoe je het wilt.
Stel jezelf daarom eerst eens de volgende vragen:

  • Wat is het doel van mijn website?
  • Wie is mijn doelgroep?
  • Wie zijn mijn concurrenten?
  • Hoe wil ik gevonden worden?

Natuurlijk zijn ook zaken als budget en tijd belangrijk te overwegen in de keus die je maakt.
Een goede site vergt namelijk constante aandacht, de gegevens moeten up to date worden gehouden en er zal gewerkt moeten worden aan constante verbetering van de site zodat deze ook goed vindbaar blijft.
En wie gaat dit doen? Doe je dit zelf? Of wil je liever dat iemand anders (een professional) dit voor je doet?

Wat doet Liberty?

Wij willen graag je website bouwen en maken in overleg met jou een plan om het optimale uit je website te halen.
We bieden websites altijd met CMS, wat betekent dat je zelf toegang hebt tot alle content en deze zelf kunt aanpassen.
Afhankelijk van je wensen bieden we een losse site of desgewenst sluiten we daarbij een onderhoudscontract af waarbij wij voor jou de site bijhouden wanneer dit gevraagd wordt.
Ook bieden we SEO en SEA  trajecten om je site te onderzoeken, aan te passen en zodoende de vindbaarheid te verbeteren.

Voor wie?

In de loop der jaren hebben wij ervaring opgedaan bij de meest uiteenlopende projecten, groot en klein, ingewikkeld en eenvoudig. We maken geen onderscheid tussen grote of kleine bedrijven, onze voorstellen worden altijd op maat gemaakt, gespecificeerd naar de wens van de klant.

Tot de klantenkring van ons reclamebureau behoren grotere en kleinere bedrijven in de Wijk en omliggende dorpen en steden als Koekange, Staphorst, Nieuwleusen, Meppel en Zwolle. Ook hebben we meerdere projecten uitgevoerd voor Europese klanten (Italië, België, Spanje, Frankrijk) en wereldwijd (ondermeer Thailand en Rusland).