Als Google Partner hebben wij de zekerheid van een service waarbij we van eerste hand advies krijgen over het verwerken van goede websites en worden wij voorzien van alle relevante informatie omtrent dit onderwerp.
We bieden ondersteuning aan onze klanten en halen het optimale uit de online vindbaarheid van elke website!

SEO

SEO oftewel Search Engine Optimization is de kunst (want dat is het) van het dusdanig  opbouwen van een website dat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines. Organische zoekresultaten noemen we de resultaten die behaald worden door een goede opbouw van een site.
Geen eenvoudige klus, er komt veel meer bij kijken dan de meeste mensen weten en bovendien is de wereld van het internet een uiterst snel evoluerende wereld, het vereist constante aandacht er voor te zorgen dat je website draait volgens de laatste standaarden. Een paar zoekwoorden achter de site zetten is niet langer voldoende om je concurrent voor te blijven.

Een goede site bestaat uit goed geschreven en uitgedachte content. Vaak wordt vergeten dat het schrijven en bijhouden (!) van content op de site erg belangrijk is.

We helpen je met de vindbaarheid van je (bestaande) site door het volgende uit te werken:

  1. Onpage analyse; hoe is het gesteld met de structuur, inhoud en techniek van de website.
  2. Linkbuilding; externe links naar je site worden goed gewaardeerd door de zoekmachines. Zijn die er? En hoeveel zijn het er?
  3. Trefwoordanalyse; Waar zoeken je potentiele klanten op? Vinden we dit terug in de site?

Aan de hand van deze resultaten maken we een plan van aanpak voor verbetering van je vindbaarheid.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. En dat zegt al veel, het is adverteren in de zoekmachines. En net zoals je betaald voor adverteren in kranten en andere media, doe je dit ook voor online adverteren.
Wij helpen je graag met het opzetten van een  campagne, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Hoe gerichter je adverteert des te hoger de conversie. We gebruiken de resultaten van bovenstaand onderzoek ook hier.

Social Media

Ook via Social media kun je de vindbaarheid van je website verbeteren. Zoekmachines zijn gek op links die door derden naar je site worden geplaatst. Het geeft je site een betere ranking.